Ketemu lagi nih😀 nah sob, gw baru berselancar di dunia maya nih, gw nemuin suatu cara/ trik menghapus temen fb.kalo temen fb kalian sudah banyak hampir 5000an tapi gak di kenal kan sayang, gunain ini aja untuk auto remove friend.Langsung saja nih gw share script untuk delete masal teman di facebook.  Check this out :

langkah-langkahnya:

1. masuk ke mozilla firefox (cuma bisa pake mozila)

2. install greasemonkey (Click Here)

3. install scriptnya (Click Here)

4. restart mozilla

5. buka FB masuk ke page ini

6. ada kotak kecil, check list pada kotak tersebut untuk menghapus teman yg di inginkan. Jika tidak muncul, Coba Refresh (F5)

7. pilih delete all (di pojok kanan atas)

8. Done, check your profile

Gimana sob? tertarik gak? silakan dicoba mumpung masih hangat😀 salam manis dari gw. Thank You.

Komentar
  1. online pokies mengatakan:

    of course like your web-site however you need to test the spelling on quite
    a few of your posts. A number of them are rife
    with spelling problems and I in finding it very troublesome to tell the reality however I’ll certainly come back again.

    • roxboyz mengatakan:

      Oh, sorry. i use google translate widget for translate this blog into many language.
      Thanks for your opinion🙂 i will repair as perfect as i can

  2. Hi! Do you know if they make any plugins to protect against hackers?
    I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on.
    Any suggestions?

  3. rainbow riches free mengatakan:

    Hi there all, here every one is sharing such experience, therefore
    it’s fastidious to read this weblog, and I used to go to see this website every day.

  4. hd pvr mengatakan:

    I am sure this article has touched all the internet viewers, its really really fastidious article on building up new weblog.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s